06-15181731 info@campingnorg.nl

Faciliteiten

Onze sfeervolle camping met 17 plaatsen, kenmerkt zich verder door haar gezellige eenvoud, u zult geen speeltuin en zwembad bij ons vinden, deze voorzieningen liggen allemaal op loopafstand van de camping.

De kampeerplaatsen zijn ruim en we beschikken sinsds 2022 over een keurige, inmiddels grotendeels gedraineerde, grasmat met verharde voortentplaatsen  en een verwarmd sanitairgebouw in de stijl van een Drentse Kapschuur.

Kamperen midden in het centrum

Kom tot rust in ons appartement omringd door prachtige natuur, vele fiets- en wandelpaden en ontdek wat Norg verder te bieden heeft.

Norg ontdekken?

Boek nu onze Mobile Home, kom tot rust op onze camping of beleef Norg vanuit het appartement. 

Camping

Onze camping beschikt over een nieuw, verwarmd sanitairgebouw. U geniet van genoeg privacy met onze ruime kampeerplaatsen.

Verwarmd sanitairgebouw
Elektriciteit (10A)
Gratis WIFI
Camper-stortplaats

Mobile Home

Door een mobile home te huren geniet u van alle voordelen van een verblijf op onze vriendelijke, kleinschalige en gezellige camping, met alle comfort en luxe.

2-persoons Auping Boxspring
LCD TV met kabel-tv
Ruime zitbank met grote eettafel en stoelen
Ruim terras met tuinmeubelen

Appartement 

Ons appartement, genaamd Oma’s Kamer, waarin veel historie uit de oude boerderij bewaard is gebleven, is geschikt voor max. 4 personen.

Met eigen terras
Ruime badkamer en keuken
Verblijven in een gerenoveerde paardenstal

“Leuke kleine, maar knusse mini camping in het mooie Drenthe”.

Hele vriendelijke eigenaresse die je met een vriendelijke glimlach staat op te wachten en altijd klaar staat voor haar gasten om ze te helpen. Vrolijk maakt ze altijd even een praatje met je en je voelt je enorm welkom!

“Super locatie midden in het dorpje Norg”. 

Kleinschalige camping met ruime plaatsen voorzien van stroom. Zeer vriendelijk ontvangst en erg behulpzaam. Keurige was-, douche- en toiletruimtes. Prima locatie om de prachtige omgeving te verkennen. 
In Norg zijn voldoende eet en drink gelegenheden van goede kwaliteit.

“Leuke kleinschalige en gemoedelijke camping.”

We waren hier voor het eerst en komen zeker nog eens terug. De plekken zijn ruim. Douches, toiletruimte zijn schoon en ruim. De beheerder is erg behulpzaam en super enthousiast.