06-15181731 info@campingnorg.nl

Overnachten

Norg bevindt zich midden in een prachtig bosrijk gebied met daarnaast ook veel heide. Onze camping ligt gelegen in Norg.

Deze unieke locatie maakt het u mogelijk om midden in het Centrum van het Esdorp Norg, op een rustige plaats te kamperen en toch te kunnen genieten van alles van het dorp u te bieden heeft.

Alles ligt op loopafstand van onze camping.

Bekijk onze tarieven

Bekijk de tarieven van 2024.

Norg ontdekken?

Gelegen in Drenthe, dichtbij Friesland en Groningen vind je het dorp Norg. Met talloze bezienswaardigheden en mooie natuur.

Bekijk de faciliteiten

Op onze camping vind u de nodige faciliteiten, bieden we ruime kampeerplaatsen en hebben we eem appartement met privéterras.

Kampeerplaatsen

Wij bieden ruime kampeerplaatsen met parkeerplaats voor uw auto, verwarmd sanitair en camperstortplaats.

Mobile Home

Verblijf in onze Mobile Home op de camping. 

Appartement

Overnacht in ons appartement in een voormalige paardenstal.

Overnachten op Camping het Centrum

Deze unieke locatie maakt het u mogelijk om midden in het Centrum van het Esdorp Norg, op een rustige plaats te overnachten en toch te kunnen genieten van alles wat het dorp u te bieden heeft. Alles ligt op loopafstand van onze camping.

Vanuit de mobile home loopt u zo de camping op. Loopt of fietst u onze camping af, dan rijdt u zo de natuur in. Bezoek bijvoorbeeld de bossen rondom Norg, zoek de hunebedden en fiets zo naar het Peesterveld of naar het Fochtelooerveen. Nabij de camping starten verschillende wandel- en fietsroutes door de mooie Kop van Drenthe. U zou het niet zeggen; maar je zit slechts 250 meter verwijdert van het centrum van Norg, met diverse horeca gelegenheden, en maar 13 km van het gezellige Assen.

Midden in het centrum van Norg

Geniet van de rust op onze camping

Vele wandel- en fietsmogelijkheden