06-15181731 info@campingnorg.nl

De historie van Camping het Centrum

Meer dan 70 jaren lang heeft Jantje Zuidhof-Booiman op haar boerderij gasten welkom geheten.

Ooit gestart met een eenvoudige jeugdherberg en later nam ze af en toe mensen in huis die het financieel wat minder hadden (“ik heb wel een kamertje over”).

Veel geld was er niet en het werd dan ook eenvoudig maar gezellig ingericht. De campingjaren waren voor Jantje een belevenis, iedere gast werd persoonlijk verwelkomd en bijna alles was bij haar mogelijk. Als de gasten het maar naar de zin hadden.

Zelf zat ze vooraan tijdens de gezellige samenzang avonden en zong ze uit volle borst mee.

Ze heeft tot en met 2010 de camping nog zelfstandig gerund, maar een heupbreuk werd toch te veel. Sinds die tijd werd de camping gerund door een beheerders echtpaar die dit jaren met veel plezier hebben gedaan.

Vanaf 2014 is kleindochter Marijanne samen met haar man Kor, de kinderen Marije en Martijn de camping gaan voortzetten.

Er is een compleet nieuw verwarmd sanitair gebouw opgetrokken en vanaf oktober 2015 is de verbouwing gereed en heeft het gezin haar intrek genomen in de vernieuwde boerderij (oorspronkelijk uit 1756).

Op vrijdag 14 maart 2014, is op 97 jarige leeftijd Jantje Zuidhof overleden.

Wij zijn Marijanne en Kor!

In 2013 kregen wij de mogelijkheid om de camping van Oma over te nemen. Na goed nagedacht te hebben zijn we eind 2013 gestart met de verbouw en nieuwbouw van de voorzieningen waaronder ons nieuwe toiletgebouw.

We hebben veel hulp van onze kinderen Marije en Martijn, waarbij Martijn veelvuldig de technische klussen doet!

Of je het leuk vindt om in de mooiste periode van het jaar altijd gasten op je erf te hebben was een onderwerp om goed over na te denken.

Uiteindelijk blijkt dat juist de altijd vrolijke gasten, die vakantie vieren, ons ook veel energie geven!

Samen halen we veel energie uit het omgaan met onze gasten en te zorgen dat iedereen het naar de zin heeft bij ons.
Marijanne heeft naast het werk op de camping nog haar baan als spoedeisende hulp verpleegkundige in het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Hier werkt ze inmiddels al ruim 35 jaar.

Kor heeft nog een fulltime baan bij een groot industrieel reiniging en transportbedrijf in Veendam. Kor werkt hier als leidinggevende op de financiële afdeling.

Ieder jaar proberen we weer te investeren in onze voorzieningen.

Tot ziens op onze gemoedelijke Camping met historie!

Kor en Marijanne